середа, 18 квітня 2007 17:58

Річний обіг наркотиків в Криму складає 2,5 мільярда гривень

У Криму стартувала комплексна оперативно-профілактична операція з попередження і припинення наркозлочинів. За оцінками правоохоронців, річний обіг наркотиків складає до 2,5 мільярдів гривень.

За інформацією ЦОС главку кримської міліції, комплексна профілактика наркозлочинності буде проводитися з 18 по 27 квітня за ініціативою МВС України. Крим став п"ятнадцятим регіоном, в якому в поточному році здійснюються подібні цільові заходи.

"Останній приклад виявлення міжнародного каналу постачання на територію України з Німеччини 6 тисяч пігулок екстезі і кілограма амфетаміну свідчить про значні об"єми постачань важких наркотиків на півострів, - наголошується в повідомленні ЦОС. - Боротьба з цим злом є одним з найважливіших завдань по збереженню генофонду нації, тому кожна розсудлива людина розуміє масштабність даної проблеми".

Кількість осіб, що вживають наркотики в Криму з урахуванням латентності цього виду злочину, досягає 50 тисяч людей, пише "Новий регіон".
Зараз ви читаєте новину «Річний обіг наркотиків в Криму складає 2,5 мільярда гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі