пʼятниця, 27 листопада 2020 13:30

Резидент Арміна ван Бюрена переосмислив сингл Макса Барських

Резидент Арміна ван Бюрена переосмислив сингл Макса Барських
Реліз оригінальної версії Silence відбувся влітку. Фото: надане піар-агентом артиста

Silence - перший англомовний реліз Макса Барських за останні 8 років - набув нового звучання. Резидент лейбла Арміна ван Бюрена Armada Music переосмислив пісню в естетиці мелодік-хауса і додав фірмові вкраплення прогресив-трансу.

Це перша співпраця Макса Барських з резидентом Armada Music Олександром Поповим - знаковою постаттю в галузі електронної музики. Попов - номінант престижної премії International Dance Music Awards, 3-разовий учасник рейтингу TOP 150 кращих діджеїв світу за версією авторитетного видання DJ Mag.

Нова версія Silence, продовжуючи експансію Барських в європейську танцювальну музику, включена в компіляцію Alexander Popov "Interplay 2020" - добірку ексклюзивної та актуальної танцювальної музики в міксі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макс Барських запустив чоловічу колекцію одягу власного бренду

Реліз оригінальної версії Silence відбувся влітку: трек зібрав понад 5 млн прослуховувань в офіційних спільнотах музиканта і встав в популярні плейлисти Spotify по всьому світу - Нідерланди, Франція, Бельгія, Канада.

Співак Макс Барських потішив прихильників новою піснею "Silence". Ця композиція – перша англомовна робота артиста після виходу альбому "Z.Dance" 2012 року. "Silence" - експериментальна пісня Барських, виконана в стилі summer house. Композиція випущена незалежно від майбутнього альбому артиста "1990", і призначена для літніх вечірок на яхтах, музичних фестивалів та танцювальних майданчиків під відкритим небом.

Зараз ви читаєте новину «Резидент Арміна ван Бюрена переосмислив сингл Макса Барських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі