вівторок, 22 жовтня 2019 13:38

Репер Сєрьога хоче отримати українське громадянство

Репер Сєрьога хоче отримати українське громадянство
Сєрьога хоче стати українцем. Фото: @poligrafofficial

Білоруський репер та учасник проекту "Танці з зірками" Сєрьога, який зараз виступає під ніком Поліграф ШарікOFF, зізнався, чому хоче отримати українське громадянство.

Подробицями співак поділився в програмі "Життя відомих людей".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Танці з зірками": на шоу з'явився новий суддя

За словами виконавця, він має вид на проживання в Україні. Сєрьога збирає необхідні документи для отримання громадянства.

"А громадянство я зараз оформляю. Все за законом. Це не так просто стати громадянином України. Ось те, що у мене діти громадяни України, - це не вважається. Те, що я 5 років прожив, вид на проживання у мене, не порушував закон, маю нерухомість, - це не вважається", - повідомив виконавець.

Сєрьога відмітив, що люди хочуть жити в Україні через "нову свободу" та "нову епоху країни".

"Мені здається, що багато людей, навіть ті, які соромляться про це говорити і ніколи цього не скажуть, з великою теплотою ставляться до цієї країни і мріяли б тут жити. Тому що найкращий варіант - це Україна. Зараз нова надія, нова свобода, нова віра, нова епоха", - заявив Сєрьога.

Танцювальне шоу "Танці з зірками" порадувало прихильників новими учасниками. Відео з конкурсантами з'явилось в Instagram.

Зараз ви читаєте новину «Репер Сєрьога хоче отримати українське громадянство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі