пʼятниця, 20 листопада 2015 11:26

Репер Серьога живе окремо від родини

Автор: viva.ua
 

Реп-виконавець Серьога, він же Сергій Пархоменко в недавньому інтерв'ю розповів про те, як склалася його доля і про проблеми в особистому житті, причиною яких став його неконтрольований гнів.

"Я не можу контролювати свій гнів, і для мене це велика проблема, тому як через це у мене не складаються стосунки з жінками. Я з усіма занадто прямолінійний, і це мало кому подобається. Іноді я заздрю ​​підкаблучникам, у мене так не виходить, і напевно ніколи не вийде. Сподіваюся, що мої сини не підуть в мене в цьому плані", - поскаржився Серьога.

З цієї причини і "взаємного нерозуміння" репер розлучився зі своєю дружиною Поліною.

"Ми довго притиралися один до одного, намагалися підлаштується, ужитися, але потім просто зрозуміли, що ми надто різні", - сказав співак.

Тепер дружина з дітьми живе в Києві, а Серьога - у Москві. Незважаючи на розставання, Сергій намагається брати участь у вихованні своїх синів Марка і Платона. Діти ходять у дитячий садок з поглибленим вивченням англійської мови, і вже починають займатися спортом. На думку їх батька, хлопчакам необхідні "плавання, шахи і бокс". Плавати малюки вже вміють, в шахи Серьога з ними грає, ну а для боксу поки ще потрібен час, хоча інтерес в їхніх очах до цього виду спорту Пархоменко вже помічає.

Зараз ви читаєте новину «Репер Серьога живе окремо від родини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі