вівторок, 06 березня 2007 13:00

Рейтинг найстильніших людей світу (ФОТО)
6

Фото: Кейт Мосс

Супермодель Кейт Мосс, 33 роки, зберегла перше місце в рейтингу найстильніше одягнених людей у світі. Батько дитини Мосс і її колишній бойфренд видавець Джефферсон Хек зайняв друге місце, третьою стала його наречена, бельгійська модель Анук Лепер.

Подруга принца Уїльяма Кейт Міддлтон дебютувала у списку найстильніше одягнених людей на восьмому місці. А ось дружина принца Чарльза Камілла вилетіла зі списку. Минулого року Герцогиня Корнуельська з"явилася в рейтингу журналу Tatler. Проте тепер вона втратила свою популярність.

Зірка фільму "Фабрична дівчина" (Factory Girl) Сієнна Міллер зайняла четверте місце. Колишня королева подіуму Жасмін Ле Бон опинилася на сьомому місці. Лідер групи Razorlight Джоні Боррелл в рейтингу найстильніших зайняв дев"яте місце.

Крім того, в десятку кращих увійшла Камілла Бідо-Воддінгтон, стиліст і дружина колишнього соліста групи Pulp Джарвіса Кокера, яка опинилася на п"ятому місці.

Модель і спадкоємиця імперії Гіннес Дафна Гіннес зайняла шосте місце. Принцеса Греції Марі Шанталь завершує десятку найстильніших людей у світі.

Десятка найстильніших

1. Кейт Мосс
2. Джефферсон Хек
3. Анук Лепер
4. Сієнна Міллер
5. Камілла Бідо-Воддінгтон
6. Дафна Гіннес
7. Жасмін Ле Бон
8. Кейт Міддлтон
9. Джоні Боррелл
10. Марі Шанталь




































За матеріалами ФакТnews.

Зараз ви читаєте новину «Рейтинг найстильніших людей світу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі