понеділок, 16 листопада 2015 13:05

Реальна історія з життя Нателли Крапівіної стала ідеєю драматичного кліпа Лободи

Автор: Прес-служба
 

Продюсер Світлани Лободи зізналася, що почерпнула ідею драматичного кліпу LOBODA з власного життя

Продюсер співачки LOBODA розповіла як народилася ідея кліпу "Обліш", про соціальний проект проти насильства і про найближчі плани LOBODA.

Режисером кліпу в черговий раз виступила Нателла Крапівіна. Як зізналася сама продюсер, ідея відео народилася абсолютно раптово:

"Коли я вперше почула пісню "Обліш" (ще до того, як Світлана її виконала), я чомусь згадала свою бабусю. У молодості вона була неймовірно красива. Одного разу, коли я була зовсім маленькою, я стала свідком дуже сильної сварки між моїм дідом і бабусею. Двері були зачинені, але я стояла за склом і бачила, як вона намагалася щось пояснити. Її бездонні, красиві очі були повні сліз, а він, як шуліка, просто нависав над нею. У мене було відчуття, що ще секунда - і дід може заподіяти їй біль. Цей момент настільки укорінився в моїй пам'яті, що мені захотілося розповісти історію жертовності жінки в новій відеороботі. Адже, по суті, жінка - це людина, яка постійно відмовляється від власного щастя, якихось задоволень заради чоловіка, дітей, сім'ї. Ми весь час говоримо про релігійні відносинах, але ми ніколи не думаємо про те, що щодня мільйони жінок стикаються з неймовірними стражданнями у власних сім'ях", - поділилася роздумами Нателла Крапівіна.

Саме з цієї причини, за словами продюсера, новий кліп LOBODA сповнений символізму:

"Мені здається, що наше суспільство виховане так, що, для того, щоб достукатися до людей, необхідно вдатися до символіки релігійного характеру. Тільки так можна підкреслити, наскільки важлива сьогодні тема насильства в сім'ях. Я називаю наше нове відео - " Театр пристрастей людських" . При цьому я нікого не хочу вчити і не збираюся займатися моралізаторством. Просто мені дуже хотілося показати історію кохання, складних взаємин через гарні образи і сказати тим самим, що завжди є певна сила, яка в якийсь момент візьме і винесе жінку з вогню, рятуючи її і ціле покоління, що йде за нею, від смерті", - говорить продюсер.

Також найближчим часом Світлана Лобода планує запустити соціальний проект, присвячений насильству над жінкою.

"Кожного разу, коли я дозволяю своїй дочці подивитися телевізор, вона чомусь вибирає програми, в яких показуються неблагополучні сім'ї. І я зрозуміла, що наші діти знаходяться в такій зоні комфорту (де батьки не лаються, не б'ють ременем, не підвищують голос ), що їм хочеться з неї вирватися. Після перегляду кількох випусків цих проектів, у мене в якійсь мірі перекинувся світ і прийшло чітке усвідомлення: так адже ми ж у всьому цьому живемо! Коли я розповіла Світлані про свої думки, вона тут же запропонувала не обмежуватися тільки кліпом і спробувати допомогти драматичною й дуже важкою піснею "Обліш" конкретним людям. І ось зараз у нас назріває дійсно цікаве співробітництво. Можливо, ми зможемо надати допомогу одній родині, в якій, я точно знаю, ситуація знаходиться за рамками критичної . Не хочу говорити гучних слів про фонди, але ми будемо намагатися підтримувати подібних жінок і надалі. Це не буде разова акція", - розповіла продюсер LOBODA.

Що стосується найближчих планів LOBODA і її команди, то після закінчення всеукраїнського туру співачку чекає творча перерва довжиною в півтора місяці.

Зараз ви читаєте новину «Реальна історія з життя Нателли Крапівіної стала ідеєю драматичного кліпа Лободи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі