понеділок, 29 вересня 2008 17:39

"Роналду був відмінним коханцем" - Гальярдо

"Роналду був відмінним коханцем" - Гальярдо

Колишня подруга півзахисника збірної Португалії та англійського "Манчестер Юнайтед" Кріштіану Роналду Нерейда Гальярдо розкрила подробиці розлучення з гравцем.

За словами Нереїди, їх розставання пов"язане з тим, що у Кріштіану була ціла низка дівчат навіть під час їх роману, який продовжився сім місяців.

"Роналду був відмінним коханцем, і саме тому я й була з ним, - сказала вона. - У нас був секс вже в перший вечір після знайомства".

А ось закінчив Кріштіану відношення боязко. "Він прислав мені СМС, - сказала вона. - Це мене шалено розладнало. Вважаю, що так поступають тільки боягузи".

"Я весь цей час була йому вірна, - продовжила вона. - -а ось відносно нього я дуже сумніваюся. Я бачила в його телефоні повідомлення на іспанській мові, зміст яких був дуже підозрілим".

Сама ж дівчина в категоричній формі спростовує повідомлення про те, що вона нібито спала із захисником "Реала" Серхіо Рамосом. "Це брехня! Ми просто друзі", - сказала Нерейда.

Газета.Ру

Зараз ви читаєте новину «"Роналду був відмінним коханцем" - Гальярдо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі