четвер, 05 лютого 2009 16:14

"Пара Нормальних" вперше показали своїх коханих (ФОТО)
5

Кияни з дорогого м"яса переходять на рибу! Тільки за останній тиждень риба подешевшала на 10-15%. А це означає, що ще зовсім нещодавно сьомга коштувала 67 грн. 76 коп. за кг, а стала 57 грн. 60 коп. Ціна лосося з 82 грн. 58 коп. впала до 70 грн. 20 коп., а щуки - з 37 грн. 29 коп. до 31 грн. 70 коп. "БЛИК" відправився в спеціалізований рибний магазин, щоб дізнатися, чи підвищився попит на рибку.

У магазині "Дари моря" звикла отоварюватися і група "Пари Нормальних". А коли ціни трохи знизилися, молоді люди взагалі зізналися, що із задоволенням перейдуть на рибку. Щоб прикупити більше делікатесів, музиканти прихопили з собою своїх коханих. Ганна Добриднєва прийшла зі своїм коханим Грицем, а Ваню Дорна не можна було відірвати від Насті.

- Ми тільки повернулися з Дніпропетровська, - зізналися співаки. - Потрібно поповнити запаси провізії.

- Ось ми і вирішили влаштувати рибну вечірку! - сміється Ваня.

- Я дуже люблю морепродукти, - зізналася Ганна, - Добре, що тепер вони коштують трохи дешевше. На думку дівчини, відмінно приготований стейк зі щуки набагато смачніший і корисніший за звичайну свинячу відбивну. І користь, і економія!
Зараз ви читаєте новину «"Пара Нормальних" вперше показали своїх коханих (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі