середа, 02 березня 2011 09:45

П'яну Крістіну Агілеру заарештували в Лос-Анджелесі

П'яну Крістіну Агілеру заарештували в Лос-Анджелесі

Співачка Крістіна Агілера, яка забула слова державного гімну США на фіналі Кубку чемпіонів, потрапила в нові неприємності: співробітники поліції Лос-Анжелеса заарештували її за перебування в п'яному стані в громадському місці. Агілера провела кілька годин у камері попереднього ув'язнення, але їй не загрожує судове переслідування.

Представник поліції Лос-Анжелеса Білл Мак-Суіні повідомив, що Агілера перебувала на пасажирському сидінні автомобіля, за кермом якого був її бойфренд Меттью Ратлер. Співачка, за словами поліцейського, була "дуже п'яна". Автомобіль був затриманий о 02:45 на вулиці Кларкс неподалік від Сансет-Стріп, де розташовані відомі нічні клуби Whiskey A Go-Go і Viper Room.

25-річний Меттью Ратлер був арештований за підозрою у керуванні автомобілем у нетверезому стані, він був поміщений у в'язницю під заставу в 5000 доларів. 30-річну Агілеру затримали за підозрою в перебуванні в нетверезому стані у громадському місці. Вона провела ніч у камері в дільниці шерифа, вела себе спокійно і не проявляла агресії.

Представник шерифа Стів Вітмор зазначив, що Крістіну Агілеру сфотографували, дактилоскопували і помістили в камеру. Коли їй стало краще і вона почала контролювати свій стан, співачка пройшла тест на тверезість, заплатила штраф у розмірі 250 доларів і залишила дільницю шерифа через задні двері, щоб уникнути зустрічі з натовпом папараці біля входу. Друг відвіз її додому.

"Ми розміщуємо таких людей під варту для того, щоб захистити їх і захистити тих, хто може постраждати від них", - зазначив Вітмор.

Білл Мак-Суіні додав, що Крістіна Агілера була арештована лише тому, що не могла самостійно про себе подбати і дістатися додому.

"Ви маєте повне право перебувати в автомобілі п'яним, - пояснив він. - І якщо ми затримаємо вас, ми заборонимо вам їхати далі, але й не кинемо вас на тротуарі".

Зараз ви читаєте новину «П'яну Крістіну Агілеру заарештували в Лос-Анджелесі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі