четвер, 13 січня 2011 18:36

П'яний Подерв'янський вийшов з води без трусів (ФОТО)

 

Днями в Інтернеті з'явилась фотографія оголеного українського письменника Леся Подерв'янського.

Світлину зробила українська фотограф Наталія Машарова. Журналіст Констянтин Дорошенко виклав її разом зі статтею Наталії Смирнової "Лесь Подервянский, или Феномен киевского мастурбационизма" на свої сторінці в "Живому журналі".

Інтернет-ЗМІ одразу перекопіювали фотографію.

"Робити людям нема чого. Цій фотографії 8 років. Тоді й викладали б. Мій друг Саша Кабанов проводив зібрання письменників у Києві. Були колеги з Росії, України, Казахстану. Після всього письменницького дійства взяли пароплав, попливли по Дніпру, напились і купались на островах, не один я купався. Коли виходив з води, якісь п'яні папараці мене сфотографували. Чорт їх знає, чому саме зараз виклали", - розказав Лесь Подерв'янський.

За словами письменника, те, що його відверте фото з'явилось в Інтернеті, йому байдуже.

"Мене не зачіпає те, що людям нема чого робити. Малюю картини, дописую сценарій повнометражки. Про що саме — не скажу. Я людина забобонна. Думаю, чим менше триндиш — тим краще", - додав письменник.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «П'яний Подерв'янський вийшов з води без трусів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі