четвер, 31 липня 2008 13:35

Путіна з кристалів Swarovski продають по $500 (ФОТО)

У Росії увійшли в моду портрети президентів, діючого та колишнього, Дмитра Медведєва та Володимира Путіна, що викладені зі стразів Swarovski за ціною від 12 тисяч рублів (більше $500).

Президентські портрети стали прибутковим бізнесом в Росії. "Портрет президента стане гідною прикрасою будь-якого інтер"єру: додасть значущості офісу, підкреслить патріотичний дух власника і його готовність з повною віддачею займатися улюбленою справою на благо своєї сім"ї та країни. Портрет стане актуальним подарунком, як для керівника, так і для пересічного громадянина нашої країни". Такий рекламний текст супроводжує продаж фотопортретів Дмитра Медведєва на сайті одного з інтернет-магазинів. На сайті Інтернет-магазина http://sefo.ru/cat/p1937/ "стразовий" Путін 20х30 см., з камінням кількістю 2300 штук коштує 9056 руб.

Великий настінний портрет коштує близько 2 тисяч рублів (більше $85). Але більшою популярністю користуються невеликі фото розміром 30х45 см, ціна виробу залежить тільки від розміру і рамки, а також від матеріалу, з якого виконаний портрет.

У магазині Континент-Групп зображення Володимира Путіна зі стразів Swarovski коштуватиме 12 тисяч рублів (більше $500): "У нас декілька разів просили робити, але ми не одні в Москві, тому в інших місцях теж, може, роблять. Кристали Swarovski зараз - не чудасія, тому в принципі їх можна удома викладати на коліні при певній вправності".

Крім того, виробники портретів знайшли вихід для тих росіян, які досі не можуть зважитися зняти зі стіни в робочому кабінеті портрет колишнього президента РФ Володимира Путіна. У книжкових магазинах стали популярним товаром сумісні портрети Володимира Путіна та Дмитра Медведєва. Фотознімок глав країни, заправлений в рамку, коштує приблизно 500 рублів (більше $20). За словами продавців, такий товар покупці беруть охочіше, аніж просто портрети Медведєва або Путина.

У мережі продаються навіть портрети Медведєва, написані маслом. Зустрічаються фотографії, віддруковані на тканині. Так, на сайті art-portret.ru представлений живописний парадний портрет Медведєва в повний зріст, присвячений інавгурації нового президента і виконаний в традиціях російської портретної школи. Ціна цього шедевра складає від 4500 до 7500 рублів ($200 - $300).

VIP

Зараз ви читаєте новину «Путіна з кристалів Swarovski продають по $500 (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі