пʼятниця, 16 січня 2009 15:03

Пугачова подарувала Галкіну золотий телефон за мільйон (ФОТО)

Напередодні Нового року Алла Борисівна в котре зробила вчинок, яким довела, наскільки сильні її почуття до Максима Галкіна. Примадонна подарувала пародистові та близькому другу телефон ручної роботи з вісімнадцятикаратного золота, чорної шкіри і з керамічними кнопками марки VERTU - CONSTELLATION вартістю в мільйон рублів.

Пугачова, яка відома серед друзів як щедра і хлібосольна жінка, перевершила себе, зробивши Галкіну незвичайний подарунок. Тепер Алла Борисівна знає, чому і наскільки Максим дорогий їй.

Телефон цієї марки завжди асоціювався з успішними і діловими людьми. Що не кажи, а Максим повністю відповідає цим двом поняттям. Молодий, симпатичний і шалено привабливий пародист, та ще із золотим телефоном з рук самої Пугачової, зводить з розуму мільйони жінок в нашій країні. Але лише одна Алла змогла підкорити його серце.

За словами людей з близького оточення Максима, жінка, яка співає, сама особисто поїхала в салон VERTU і придбала цей телефон. Примадонна зі всієї представленої лінії обрала CONSTELLATION за його стриманий дизайн, знаючи, що Галкін не особливо любить помпу і пишномовність. Але купувати "звичайний" апарат вартістю близько 7 тисяч євро не стала, вважаючи, що у такої "золотої людини" повинен бути саме золотий телефон.

За матеріалами Life.ru

Зараз ви читаєте новину «Пугачова подарувала Галкіну золотий телефон за мільйон (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі