пʼятниця, 11 травня 2007 14:48

Професор принца Гарі змінив стать (ФОТО)

Як стало відомо газеті The Sun, по закінченню останніх канікул у військовій академії Sandhurst принца Гарі та його однокурсників чекав пікантний сюрприз. Поки вони відпочивали, їхній професор змінив стать і став жінкою.

Як і до цього його брат Вільям, Гарі вивчав під керівництвом 40-річного професора Арьє Нусбахера предмет під назвою "Військова стратегія". Проте днями в розкладі з"явилося нове прізвище - Лінетте Нусбахер. Викладач спадкоємців британського престолу зробив операцію зі зміни зтаті та повернувся в академію Sandhurst в спідниці й панчохах. При цьому колишній пан Нусбахер продовжує жити разом зі своєю дружиною і дочкою.

Кадетам наказали ставитися до нової викладачки з повагою. Комендант академії генерал-майор Пітер Пірсон попередив, що будь-які дотепи на адресу Лінетте Нусбахер суворо каратимуться.

Крім викладання в Sandhurst, професор Нусбахер відомий глядачам телеканалу BBC2 по військовому шоу Time Commanders, а також по документальних фільмах. Дружина Лінетте Нусбахер заявила репортерам: "Вона (тобто колишній чоловік) не хоче розмовляти з вами про приватну справу", з посиланням на The Sun повідомляє FACTnews.

На фото професор Нусбахер до і після операції.

Зараз ви читаєте новину «Професор принца Гарі змінив стать (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі