четвер, 01 червня 2017 21:44

Проект NT порушив закон на зйомках кліпу
7

Проект NT презентував новий кліп
Фото: Прес-служба
Проект NT презентував новий кліп
Проект NT презентував новий кліп
Проект NT презентував новий кліп
Проект NT презентував новий кліп

Проект NT представив дебютний кліп на танцювальний літній трек "Бум-Бум".

NT представляє третій сингл та дебютний кліп "Бум-Бум". Кліп знімали в квітні 2017 в Голландії та Бельгії, на узбережжі Північного моря. Весна цього року була холодною і в Україні, і в Європі, тому "літо" знімали в +6 С, в коротких паузах між холодним дощем й вітром. Головні герої відео перевдягалися й накладали грим в кафе, на заправках та в машині. Заради хороших кадрів доводилося порушувати закон, паркуватися в недозволених місцях, перелазити за огорожу з колючого дроту, проникати на закриті будівельні майданчики, а після платити за це великі європейські штрафи. Але ми впевнені, результат того вартий.

Режисер – Інна Грабар, операторська команда – Mans Alpa та Amir Alpa, Headshot Media Group (Нідерланди)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гурт "Бумбокс" наживо представив "Голого короля"

Інженер мастерингу- Tom Coyne (Том Койн) – зірковий володар семи нагород Греммі, який, на жаль, помер у квітні 2017 року. Тож цей трек – один з останніх його доробків.

"Це особлива пісня. В ній все в ідеальній пропорції: лаконічна гармонія, мелодійна вокальна лінія і, найважливіше, приспів, який неможливо викинути з голови. Англійською для цього є термін "earworm" – "вушний черв'як" - пісня, мелодія або фраза, яку неможливо викинути з голови, забути. Це про "Бум-Бум", - говорить про трек Юрій Водолажський, саундпродюсер.

"Наша команда була невеликою, ми хотіли досягти більшого й отримали свої безсонні творчі ночі. Навесні погода в регіоні Європи, де ми знімали відео - як настрій дівчини: дощ, за п'ять хвилин сонце, потім знову дощ. Ловили кожну сонячну хвилину. Було і складно, і весело. NT круто працював, входив в свято в кадрі за секунду. Дводенний знімальний нон-стоп марафон, стійкість і працьовитість маленької команди, дозволили нам зняти безліч красивих локацій. Я була не тільки режисером, але і головною героїнею історії, тому розривалася між двома ролями - любити NT в кадрі й дати прочухана, коли перестає працювати на повну силу. Це було незабутньо.", - говорить Інна Грабар, режисер, про зйомки кліпу

Зараз ви читаєте новину «Проект NT порушив закон на зйомках кліпу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі