середа, 22 липня 2015 15:34

Продюсер французької співачки ZAZ розпочав співпрацю з українською артисткою

Автор: Прес-служба
 

KIRA (Кіра Мазур) українська дівчина-музикант змогла познайомитися з продюсером відомої французької співачки ZAZ завдяки соцмереж.

Кілька разів починаюча артистка намагалася налагодити співпрацю з українськими продюсерами, проте з різних причин не знайшла підтримки : хтось ставив гроші вище таланту, хтось робив акцент на іншій музиці.

Будучи прихильницею ZAZ, її стилю в музиці, KIRA написала в соцмережах Керредіну Солтані (для чого їй довелося зайнятися вивченням французької мови) і показала свої роботи. Продюсер і автор пісень був настільки вражений її талантом, що запропонував попрацювати разом. Молоду українську вокалістку запросили до Франції, де спочатку вона записала пісню, написану спеціально для неї іменитим продюсером, а після зняла кліп з його ж участю, презентація якого намічена на вересень цього року.

Керредін Солтані - французький продюсер, автор-виконавець, засновник продюсерської компанії It's ma prod. За композицію Je Veux, написану для молодої співачки ZAZ і принесла їй всесвітню популярність, Солтані отримав "Греммі" в номінації "Краща пісня року" у 2011 році. А дебютний альбом співачки ZAZ, продюсуванням якого також займався Солтані, був оголошений чотири рази діамантовим. Також Керредін є виконавцем власних пісень. Для просування першого альбому він представив себе кандидатом у президенти Франції на виборах 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «Продюсер французької співачки ZAZ розпочав співпрацю з українською артисткою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі