пʼятниця, 12 жовтня 2018 19:00

Привчатиму сина до гарної музики: TARABAROVA представила третій альбом
18

TARABAROVA представила новий альбом
Фото: Прес-служба
TARABAROVA представила новий альбом
TARABAROVA представила новий альбом
TARABAROVA представила новий альбом
TARABAROVA представила новий альбом

11 жовтня в одному з київських кінотеатрів відбулася незвичайна презентація альбому TARABAROVA "23:25".

Гості побачили 38-хвилинний музичний фільм, знятий за мотивами альбому. Обкладинку третього студійного альбому Світлани Тарабарової прикрасили магічні для співачки цифри 23:25 – саме в цей час вона стала щасливою мамою первістка. Практично всю платівку Світлана написала під час вагітності, будучи у піднесеному настрої та відчуваючи натхнення, тому вибір назви був цілком очевидним.

Про роботу на 9-му місяці вагітності, пологи та музичне виховання сина співачка повідала Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Принцеси та шкільна форма з пір'ям: Андре Тан представив першу дитячу колекцію одягу

Пісні з нового альбому закликають слухачів на "світлу сторону музики", зігрівають: "Почуй мене", "Не чекай", "Казкова", "В моєму серці ти", "Мрій, мрій, мрій", "Невипадково", "Ти особливий". Сингл "Добре серце", який TARABAROVA презентувала в день народження сина, зворушує до глибини душі, а жартівлива "Хочу бути тільки з тобою" залишає найпозитивніші емоції.

Автор: Прес-служба
  TARABAROVA представила новий альбом
TARABAROVA представила новий альбом

Відеофільм створив відомий художник Лесь Панчишин, який зміг відобразити в кадрі один день, 24 години, з життя артистки.

Автор: Прес-служба
  TARABAROVA представила новий альбом
TARABAROVA представила новий альбом

"Мені було важливо, щоб картинка в кадрі була теплою, справжньою, навіть трохи "аналоговою". І я дуже вдячна Лесю за те, що він відчув мою музику і побачив мене саме такою", - прокоментувала TARABAROVA.

Закрита презентація альбому відбулася відразу в двох залах кінотеатру Оскар, щоб розмістити бажаючих першими почути новий альбом співачки. Світлана зустрічала гостей у вбранні від дизайнера Катерини Савченко – білий піджак був декорований вишивкою з назвами всіх пісень з альбому. Привітати співачку з релізом зібралися близькі Світлани, представники ЗМІ, а також багато селебріті.

Автор: Прес-служба
  TARABAROVA представила новий альбом
TARABAROVA представила новий альбом

У фільмі, який сьогодні представили, ви показали, як наполегливо йшли до сцени з дитинства. Альбом "23.25" записали під час вагітності. Планували зафіксувати таку особисту подію у своїй музиці?

У мене була мета записати альбом, а потім я дізналась, що вагітна. Було важко працювати з великим животом, сидіти у студії 8-9 годин, а це так відбувається, коли ти створюєш музику. Останній місяць я щодня їздила до студії. Це складно фізично, але це так надихає! Я дозволила собі, поборола всі страхи завдяки цьому припливу енергії. Два роки тому я б не написала такий альбом. Зараз я в музику свою повірила, що її почують. Вона сильна, з текстом, а люди частіше за все не люблять думати. Їм подобається розважатися, веселитися.

Де знаходило вас натхнення?

Я обожнюю водити авто. І більшість пісень з цього альбому написала за кермом. Тому що я відмикаю голову, сконцентровуюсь на цьому і з'являється натхнення. Я не тримаю телефон у руці, який відволікає. У мене у авто є диктофон і записую думки. Потім у мене народжувалос 4 рядки, які у студії ставали піснею. Так було з композицією "Почуй мене" з нового альбому. Записала приспів у студії.

Автор: Прес-служба
  TARABAROVA представила новий альбом
TARABAROVA представила новий альбом
Я запитала, коли народила: "За що це жінкам?"

Що відчували, коли вперше взяли малюка на руки?

Це не можна описати словами. Я досі не вірю, що у мене є нова людина, син, я мама. В тобі прокидається така любов до дитини, чоловіка і людей в цілому, що ти хочеш жити. Можливо це пов'язано з тим, що процес пологів дуже важкий і перше, що я запитала, коли народила: "За що це жінкам?". Це було дуже боляче.

Як змінила вас та вашу творчість поява малюка?

Народження сина дуже вплинуло на мене. Це змінює тебе, з'являється почуття відповідальності, ти розумієш, що розслабитися собі дати не можеш: ти маєш виростити класну людину, яка буде любити це життя, з яким все буде добре. Я думаю атмосфера в душі дитини відповідає атмосфері у родині. Він все розуміє з перших днів, це видно по погляду та усмішці.

альбом наш "23.25" він слухав і писав

На якій музиці виховуєте сина?

Ставлю йому те, що сама слухаю. А підіймає мені настрій: Біллі Голлідей, Нора Джонс, класична музика, іноду дитячі пісенькі, але вони мені не подобаються. Тому буду одразу привчати його до гарної музики, альбом наш "23.25" він слухав і писав.

З 12 жовтня альбом "23:25" доступний в iTunes і на всіх цифрових майданчиках, а відео-версія – на офіційному YouTube-каналі TARABAROVA

Зараз ви читаєте новину «Привчатиму сина до гарної музики: TARABAROVA представила третій альбом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі