четвер, 05 травня 2011 17:57

Принц Вільям з дружиною гостюватимуть у Шварценеггера

Принц Вільям з дружиною гостюватимуть у Шварценеггера

Принц Вільям та його дружина Кейт Міддлтон, герцогиня Кембриджська, в липні відвідають Каліфорнію. Візит до США стане їхньою першою закордонною поїздкою в статусі молодят.

Поїздка до Каліфорнії стане продовженням візиту подружжя до Канади. Офіційно Канада досі підпорядковується королеві Великої Британії і входить до складу Співдружності націй, і відвідини цієї північноамериканської країни не вважається подорожжю до іншої держави.

Очікується, що в Каліфорнії принца Вільяма та Кейт Міддлтон прийме колишній губернатор штату Арнольд Шварценеггер. Візит відбудеться 8-10 липня. Для принца Вільяма він стане першим офіційним відвідуванням США, його дружина ж досі жодного разу не була у Сполучених Штатах.

До Канади молодята були запрошені ще в листопаді 2010 року, коли стало відомо про їхні заручини. Вільям і Кейт візьмуть участь у святкуванні Дня Канади в Оттаві 1 липня.

Принц Вільям і Кейт Міддлтон одружилися 29 квітня 2011. Всупереч звичаю пара не відправилася у весільну подорож, тому що Вільяму довелося після закінчення травневих свят повернутися до роботи пілота рятувального гелікоптера. Пара проведе медовий місяць пізніше, дата і місце його проведення тримаються в секреті.

Зараз ви читаєте новину «Принц Вільям з дружиною гостюватимуть у Шварценеггера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі