четвер, 10 квітня 2014 15:54

Принц Вільям похизувався новим портретом своєї бабусі
10

Фото: Reuters

Сьогодні принц Вілльям і Кетрін відвідали черговий офіційний захід в рамках свого турне по Новій Зеландії. Вони представили під час спеціально організованого прийому у Веллінгтоні новий портрет королеви Єлизавети II.

Автор картини - новозеландський художник Нік Кателлі, якому минулої осені випала рідкісна честь малювати королеву не по фотографії, а при особистій зустрічі. Єлизавета погодилася позувати живописцю в Букінгемському палаці.

Королева приділила художнику годину свого часу, що, за його словами, "не багато, але, безсумнівно, краще, ніж нічого"​​.

У самого Кателлі від роботи з настільки значимою персоною залишилися незабутні враження:

"Це унікальний досвід - вловлювати її емоції, бачити її, коли вона злегка посміхається, і усвідомлювати, що за людина перед тобою", - сказав Кателлі.

Художник розповів, що королева чудово виглядала, була "весела і неймовірно елегантна". Наприкінці зустрічі вона глянула на чернетку і кивнула на знак схвалення.

На ці вихідні картину, робота над якою була завершена буквально днями, виставлять у Новозеландській Портретної Галереї, де її зможуть побачити всі бажаючі.

На портреті королева зображена в простому блакитному платті і з брошкою у вигляді гілочки - до речі, тієї самої, яка прикрашала пальто герцогині Кетрін в день її приїзду до Нової Зеландії.

На сьогоднішній же захід на честь портрета Єлизавети Кейт одягла чорну сукню від дизайнера Дженні Пекхем .

Зараз ви читаєте новину «Принц Вільям похизувався новим портретом своєї бабусі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі