вівторок, 15 лютого 2011 09:37

Принц Вільям і Кейт Міддлтон покликали в свідки брата і сестру

Принц Вільям і Кейт Міддлтон покликали в свідки брата і сестру

Британський принц Вільям обрав в якості боярина на майбутнє одруження з Кейт Міддлтон свого молодшого брата, принца Гарі. У свою чергу Кейт запропонувала роль головної подружки нареченої своїй сестрі Філіппі.

В ролі весільних фрейлін з боку нареченої виступлять семирічна леді Луіза Вінздор, дочка графа і графині Уессекських, восьмирічна Маргарита Армстронг-Джонс, дочка віконта і віконтеси Лінлі, трирічна Грейс фон Кютсен, дочка близького друга Вільяма та Кейт, а також трирічна Еліза Лопес, онучка герцогині Корнуольської Камілли Паркер-Боулз.

Одним з пажів з боку Вільяма стане десятирічний Вільям Лоутер-Пінкертон, син особистого секретаря принца Вільяма. Другим пажем призначений восьмирічний син колишньої няні принців Гаррі та Вільяма, Том Петтіфер.

Весілля принца Вільяма і Кейт Міддлтон призначене на 29 квітня 2011 року. Святкування пройде в Вестмінстерському абатстві. Очікується, що на церемонії будуть присутні близько 1700 осіб.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Принц Вільям і Кейт Міддлтон покликали в свідки брата і сестру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі