понеділок, 02 лютого 2015 18:25

Принц Гаррі зустрівся з марафонцями
6

Нещодавно принц Гаррі відвідав атлетів, які візьмуть участь у Лондонському марафоні.

Захід відбудеться 26 квітні і кошти від нього підуть у благодійний фонд принца.

Гаррі розповів, що сам не візьме участь у марафоні,але це буде чудовою нагодою потренувати його племінника, сина Кейт Міддлтон та принца Вільяма, Джорджа.

"Я думала, що він теж пробіжить марафон, але він сказав, що у нього будуть проблеми, що він, Вільям та Кейт зазнають критики, якщо один з них це зробить", - розповіла учасниця майбутнього марафону англійка Джейн.

Джейн біжить у марафоні на підтримку фонду регбістів з обмеженими можливостями під патронатом принца Гаррі. Син жінки свого часу отримав травми під час тренування і його ноги паралізувало, тому жінка хоче віддячити за допомогу організації.

"Я хотіла б віддячити за все, що вони для нас зробили", - говорить Джейн.

'Вони організація, яка з тобою все життя і постійно допомагають. Це щось", - говорить Джейн.

"Ця травма рідкісна, але якщо стається, то це катастрофа", - говорить жінка.

"Гаррі запитав про травму. Фонд допомоги робить моє життя і життя моєї родини набагато легшим", - говорить спортсмен Джек.

"Підтримка бігунів принцом просто безцінна", - сказав директор організації Injured Players Foundation лікар Майк Інгланд, - він постійно спілкується з нами невимушено та природно. Це талант викликати прихильність. Він пожертвував Неділею, щоб приїхати і подякувати особисто атлетам і це неймовірно".

Також на заході був інструктор з польотів принца Вільяма Кевін Марш, який допоміг йому опанувати професію пілота у 2008 році, прокоментував бажання Вільяма стати пілотом Шидкої допомоги.

"Я думаю це неймовірно, - говорить інструктор Кевін Марш, він природжений пілот і він гарно справляється з завданнямя, тому він правильно обрав професію. Це вимагає багато часу. Потрібно здати 14 іспитів на землі, щоб злетіти у небо.

Зараз ви читаєте новину «Принц Гаррі зустрівся з марафонцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі