пʼятниця, 30 січня 2015 13:02

Принц Гаррі став найпривабливішим серед королівських осіб світу

Автор: Reuters
 

Принц Гаррі посів перше місце в рейтингу найбільш привабливих і популярних членів королівських осіб, складеному британським таблоїдом Daily Mail.

Видання зазначило прекрасну фізичну форму принца, який є затятим шанувальником спорту, а також його активну громадську позицію та заняття благодійністю.

На другому місці в рейтингу знаходиться королева Йорданії Ранія Аль-Абдулла. Королева знаменита не тільки частими появами на світських заходах, а й миротворчою діяльністю. В її активі проекти з питань вакцинації та пересадки органів, акції на підтримку миру, розробка глобальних освітніх проектів.

Особливо варто відзначити, що Ранія є главою Йорданського фонду - неурядової організації, яку вона створила в 1995 році. Монарша особа допомагає жінкам брати участь в економічному житті країни і створювати нові компанії.

Бронза дісталася принцу Швеції Карлу Філіппу і його нареченій Софії Хеллквіст. Пара познайомилася в одному з нічних клубів Стокгольма в 2009 році, а через рік у Карла Філіпа та Софії почався роман.

Зараз ви читаєте новину «Принц Гаррі став найпривабливішим серед королівських осіб світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі