четвер, 16 жовтня 2008 17:02

Принц Гарі відшив Періс Хілтон (ФОТО)

Вчора лондонський клуб Whisky Mist заполонили королівські VIP-персони: британські принци Уільям і Гарі, принцеси Беатріс і Євгенія, а також "принцеси" американського шоу-бізнесу Періс Хілтон і Крістіна Агілера.

Періс була дуже рада, коли вона побачила, що молоді принци були поруч з нею у VIP-зоні.

Гарі сидів разом з двома друзями-чоловіками за столиком, коли Періс вирішила привернути до себе його увагу.

Але Гарі ніяк не відреагував на спокусливий танець американської знаменитості. Він пробував ігнорувати Періс, роблячи вигляд, що дуже захоплений розмовою зі своїми друзями, але готельна спадкоємиця продовжувала свій наступ.

Свідок цієї події повідомив: "Це виглядало досить забавно. Було зрозуміло, що Гарі не хотів розмовляти з нею, але вона танцювала просто перед ним сексуальний танець, і він зрештою вирішив встати і привітатися з нею за руку. Потім він пішов і Періс виглядала трохи роздратованою".

Щоб не виглядати збентеженою, Періс також випробувала своє щастя з Уільямом. Вона наблизилася до його столику, і повторила свій шаблонний сексуальний танець.

За матеріалом Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Принц Гарі відшив Періс Хілтон (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі