пʼятниця, 04 грудня 2020 12:09

Прем'єра новорічного кліпу: Dzidzio постав в образі Санта Клауса

Прем'єра новорічного кліпу: Dzidzio постав в образі Санта Клауса
Слова і музику написав Михайло Хома. Фото: instagram.com/dzidzio

Гурт Dzidzio напередодні новорічних свят випустив кліп на пісню "Зимова казка".

Про прем'єру відеороботи повідомив лідер гурту на своїй сторінці в Instagram. Відео опублікували на YouTube-каналі гурту.

"Кліп Dzidzio "Зимова казка" напередодні новорічних свят додасть святкового настрою дітям і дорослим, перенесе в той самий безтурботний час, який eсі так чекали, як тільки впаде перших лапатий сніг. Канікули, ялинка, подарунки, санки, лижі та всі новорічні клопоти відвернуть від буденних проблем і зберуть разом в теплих затишних оселях за одним столом всіх найближчих людей. А хто, як не Dzidzio - дорослий з душею дитини, у якого завжди свято всередині, найголовніший український Санта Дзідзьо і брат Святого Миколая, - саме він повинен нагадати всім, як важливо збиратися з рідними разом і святкувати Новий рік і Різдво, особливо у часи пандемії", - написали під кліпом учасники гурту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: DZIDZIO дали звання заслуженого артиста

Слова і музику написав Михайло Хома. Режисером кліпу є Тарас Дронь.

Співаку DZIDZIO, справжнє ім'я якого Михайло Хома, 20 листопада виповнилося 37 років. Він підкорив український шоу-бізнес, та на цьому не зупинився. Артист створює кінострічки і серіали. Завдяки незабутньому образу і позитивному настрою, у виконавця постійно збільшується кількість шанувальників.

Зараз ви читаєте новину «Прем'єра новорічного кліпу: Dzidzio постав в образі Санта Клауса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі