пʼятниця, 10 лютого 2017 12:33

Потап заробив свої перші гроші на будівництві

Потап заробив свої перші гроші на будівництві
Прес-служба

Тренери "Голосу країни-7" Потап, Джамала і Сергій Бабкін на зйомках "сліпих прослуховувань" "Голосу країни-7" розповіли про свої перші професії.

Цієї неділі, 12 лютого, о 21:00 глядачі телеканалу "1 + 1" побачать четвертий епізод "сліпих прослуховувань" сьомого сезону головного вокального проекту країни "Голос країни" з оновленим тренерським складом, до якого увійшли Тіна Кароль, Сергій Бабкін, Джамала і Потап.

Під час зйомок проекту між виступами учасників тренери розповіли про те, як заробили свої перші гроші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало менше відвертої попси: "Голос країни-7" покаже зірок, які вирішили розпочати кар'єру наново

"Я мила посуд. У нас було маленьке кафе біля моря на три столики. Папа робив шашлики, а мама готувала плов та манти. У такому ресторані я заробляла собі на навчання в консерваторії", - зізналася Народна артистка і переможниця "Євробачення-2016" Джамала.

"У дитинстві ми з друзями мили скло машин, поки вони стояли на світлофорах. Мені було 13 років", - згадав Сергій Бабкін.

"Чим тільки не доводилося займатися - шпалери клеїти, на будівництві працювати. Я працював в Інтернет-газеті", - як завжди з гумором розповів Потап.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало менше відвертої попси: "Голос країни-7" покаже зірок, які вирішили розпочати кар'єру наново

У новому випуску "Голосу країни-7" глядачі побачать співаючого священика з Березані, слюсаря локомотивного депо, який мріє потрапити на "Голос країни", а також соціального працівника з Білої Церкви і дівчину, яка в свій медовий місяць приїхала на зйомки "сліпих прослуховувань ".

Зараз ви читаєте новину «Потап заробив свої перші гроші на будівництві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі