четвер, 23 січня 2020 08:15

Популярна призерка фітнес-турнірів виявилася зіркою порно
18

Заради розваги спортсменка перед веб-камерою працювала зі своєю подругою. Хлопець Меган - теж професійний культурист Дерек Джонсон, влаштував скандал, коли подробиці підробітку стали відомі громадськості і в мережу спливли фотографії зі стріму
Фото: Скріншот з відео

Призерка великих змагань з пауерліфтингу та ветеранка американської армії 28-річна Меган Елізабет Маршал знімалася в порно.

Фітоняшка працювала оголеною для відвідувачів сайту MyFreeCams під псевдонімом MissMuscles з грудня 2017-го по вересень 2018-го, пише OBOZREVATEL.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали ТОП-5 найпопулярніших порноактрис 2019 року

Заради розваги спортсменка перед веб-камерою працювала зі своєю подругою. Хлопець Меган - теж професійний культурист Дерек Джонсон, влаштував скандал, коли подробиці підробітку стали відомі громадськості і в мережу спливли фотографії зі стріму.

Американська актриса Мейтленд Ворд, що перейшла у порно-індустрію із фільмів Діснея, не ховаючись показує себе у відвертих позах та білизні. Світлину у прозорому комплекті білизни зірка опублікувала в Instagram.

Зараз ви читаєте новину «Популярна призерка фітнес-турнірів виявилася зіркою порно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі