вівторок, 01 лютого 2011 13:34

Попри заборону чоловіка Настя Приходько роздяглась для чоловічого журналу (ФОТО)
7

Українська співачка Анастасія Приходько взяла участь в еротичній фотосесії.

Їй вже багато разів пропонували позувати напівоголеної, але вона відмовлялася, мотивуючи це тим, що її цивільний чоловік Нурік забороняє їй показувати своє тіло.

Але коли така пропозиція надійшла від журналу "XXL", артистка несподівано погодилася.

Настя вважає, що материнство додає жінці сексуальності. Вона сказала, що перед камерами зіграла саму себе і сцени з їхнього життя з Нуріком, коли вона відчуває себе бажаною і красивою жінкою.

"Я борець за правду, і тому всі думають, що я скандальна. Насправді нікому не цікаво, якщо ти просто співачка. А я люблю, коли про мене говорять. Та терпіти не можу, коли кажуть неправду. А я добра і лагідна дівчинка", - запевнила Настя в інтерв'ю "XXL мужской размер".

"Можу тільки послати тих критиків, які нібито щось критикують, а в житті нічого не домоглися - лише пліткувати можуть і стежити за мною", - закинула Анастасія тим, хто зважується її критикувати.

Окрім того, в інтерв'ю жінка поділилася, що нині, окрім сцени та сім'ї, у неї з'явилися нові зацікавлення.

"Я хочу відкрити свій ресторан, в якому буду кухарем, бо обожнюю готувати і знаю масу рецептів дуже смачних страв. Зараз ведуться переговори", - заявила Приходько.

ТаблоID

Зараз ви читаєте новину «Попри заборону чоловіка Настя Приходько роздяглась для чоловічого журналу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі