субота, 07 грудня 2019 13:43

Помер актор із серіалу "Друзі"

Помер актор із серіалу "Друзі"
usatodaypost.com

В Нью-Йорку від пневмонії помер американський актор Рон Лібман. Мав 82 роки. З 1996 по 2004-й знімався у сіткомі "Друзі" . Грав запального батька Рейчел Грін - героїня Дженіфер Еністон. Також знімався в детективному серіалі "Клан Сопрано"

Рон Лібман народився у Нью-Йорку, в єврейській родинні. Акторську кар'єру почав у 1950-х. Володар найпрестижнішої американської театральної премії "Тоні". 1979-го отримав "Еммі" за головну роль в серіалі "Каз". Зіграв колишнього злочинця, який після в'язниці став адвокатом. 1986-го був номінований на "Золотий гглобус" за роль приватного детектива у міні-серіалі "Напередодні Різдва" . Грав у фільмах: "Фар леп: Шлях до перемоги", "Крадений камінь", "Бійня номер п'ять", "Вон Тон Тон - собака, який врятував Голлівуд", "Сім годин до вироку", "Ніч над Мангеттеном", "Дон Кінг: Тільки в Америці" , "Країна садів". Драма "Норма Рей" отримала два "Оскари".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З 11 років вживала наркотики, співала на вулиці. Королева блюзу виступить у Києві

Рон Лібман був одруженний двічі. Його вдова - актриса Джессіка Волтер. Її батьки емігрували з СРСР 1924-го. Це був останній рік дозволу добровільного виїзду з Радянського Союзу. Подружжя разом знялось в одному з епізодів серіалу "Закон і порядок". Зіграли батьків героя Едрієна Броуді в комедійній драмі "Манекен".

Зараз ви читаєте новину «Помер актор із серіалу "Друзі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі