неділя, 16 грудня 2012 06:05

Поліну Гагаріну запросили зніматися в Голлівуд

Поліну Гагаріну запросили зніматися в Голлівуд
Поліна Гагаріна ФОТО: krepkoetelo.com

Російську співачку, автора пісень, композитора і актрису Поліну Гагаріну запросили зніматися в Голлівуд.

Буквально на днях стало відомо, що знаменитий англійський кінорежисер і продюсер Рідлі Скотт запросив російську співачку зніматися в картині "Радник". Зйомки вже йдуть повним ходом, в столиці Великобританії Лондоні. У картині знімаються такі відомі актори, як Бред Пітт, Камерон Діас, Пенелопа Крус, Майкл Фассбендер і Хав'єр Бардем. Поліна приєднається до зіркового складу вже навесні 2013 року.

В те, що трапилося, важко повірити, адже Рідлі Скотт дізнався про існування Поліни Гагаріної завдяки "YouTube". Саме з допомогою цього інтернетівського відеосховища режисер побачив кліп Поліни Гагаріної на пісню "Ні" і зрозумів, що Поліна - це те, що він шукав. Режисерові настільки сподобалася російська співачка, що він вирішив запросити її не тільки на маленьку роль в свій фільм, але і зробити пісню "Ні" - хіт року, що минає, заголовною піснею картини.

Якщо продюсер Гагаріної Костянтин Меладзе дасть добро на співпрацю і зробить англомовну версію пісні, то Поліна Гагаріна стане популярною на весь світ.

Зараз ви читаєте новину «Поліну Гагаріну запросили зніматися в Голлівуд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі