неділя, 17 квітня 2011 12:42

Поліція заарештувала п'яного Ніколаса Кейджа

Відомий голлівудський актор Ніколас Кейдж затриманий у Новому Орлеані за порушення громадського порядку. За інформацією онлайн-видання tmz.com Кейдж, будучи в стані сильного алкогольного сп'яніння, голосно сварився з дружиною на вулиці міста.

Очевидці події викликали поліцію. Прибулі на місце офіцери наказали подружній парі негайно припинити сварку і піти додому, однак, Кейдж почав сперечатися з ними, заявляючи, що "може робити що хоче і де хоче".

"Чому б вам не заарештувати мене?", - сказав він.

Зрозумівши, що добровільно актор не вгамується, поліція заарештувала Ніколаса і пред'явила йому звинувачення в "сімейному насильстві і порушенні громадського порядку".

Як повідомили місцеві ЗМІ, Кейдж знаходиться під вартою, де очікує слухань, на яких буде розглянуто можливість його звільнення під заставу. Дружина актора Еліс Кім наполягає на тому, що не має жодних претензій до нього і жодного фізичного насильства щодо неї не було.

Зараз ви читаєте новину «Поліція заарештувала п'яного Ніколаса Кейджа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі