понеділок, 05 жовтня 2020 14:19

Поліція відкрила кримінальне провадження через концерт Полякової

Поліція відкрила кримінальне провадження через концерт Полякової
Полякова заспокоїла своїх шанувальників, зазначивши, що вона "вдома у халаті, їй нічого не загрожує". Фото: instagram.com/polyakovamusic

Незважаючи на обмеження помаранчевої зони, у Харкові 3 жовтня провели концерт до Дня вчителя. На ньому виступила співачка Оля Полякова. Захід відвідали майже 2 тис. осіб.

4 жовтня слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом порушення карантинних обмежень у Новобаварському районі, повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області.

"Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 17-51 тис. грн або арешт до 6 місяців", - йдеться в повідомленні Нацполіції.

Сама співачка прокоментувала кримінальне провадження у сторіс в Instagram. Полякова заспокоїла своїх шанувальників, зазначивши, що вона "вдома у халаті, їй нічого не загрожує". Закликала всіх носити маски та "не читати новини, особливо перед виборами".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий протест: Полякова й Alyona Alyona мітингують під Кабміном

Співачка Оля Полякова презентувала танцювальну пісню "Белый танец". Кожна композиція Полякової - це музичний екшн, заснований на драматичному сюжеті з елементами іронії.

Зараз ви читаєте новину «Поліція відкрила кримінальне провадження через концерт Полякової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі