понеділок, 10 жовтня 2011 09:40

Пол Маккартні одружився втретє в день народження Джона Леннона
12

Екс-бітл сер Пол Маккартні одружився втретє. Його одруження з Ненсі Шевелл відбулося в тому ж самому лондонському палаці одружень, де Пол в 1969 році взяв за дружину Лінду Істман. Про це повідомляє Sky News.

Пара приїхала в ЗАГС столичного району Вестмінстер приблизно о 15 годині за місцевим часом. Наречена була одягнена в сукню кольору слонової кістки від Стелли Маккартні. Повідомляється, що на церемонію в числі інших гостей також прибув бітлівських барабанщик Рінго Старр, привітавши присутніх журналістів і шанувальників Пола своїм традиційним миролюбним жестом.

Весільні урочистості продовжилися в будинку Пола, розташованому неподалік у респектабельному лондонському районі Сент-Джонс-Вуд. На сімейне свято було запрошено близько 30 найближчих друзів і родичів молодят.

Ненсі Шевелл стала третьою дружиною Маккартні. Його перший шлюб з Ліндою Істман тривав з 1969-го по 1998 рік, коли Лінда померла від раку грудей. У 2002 році Маккартні одружився з Хізер Міллс, колишньою фотомоделлю та активісткою боротьби з протипіхотними мінами. У 2008-му пара зі скандалом розлучилася - судові розгляди у цій справі зайняли близько двох років.

Третє весілля музиканта припало на 9 жовтня 2011 року - 71-ю річницю з дня народження співавтора Маккартні по The Beatles Джона Леннона.

Зараз ви читаєте новину «Пол Маккартні одружився втретє в день народження Джона Леннона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі