пʼятниця, 04 липня 2008 16:01

Подруга - супермодель Луки Тоні знялася для німецької версії MAXIM (ФОТО)
6

Подруга нападаючого мюнхенської "Баварії" і збірної Італії Луки Тоні знялася для німецької версії журналу для чоловіків Maxim. Цей номер вийде в серпні.

Це подія, звичайно ж, не могла пройти непоміченою для  італійських ЗМІ, які вже на повну кричать про надзвичайно, на їх погляд, відверті знімки Марти Чеччетто. На думку італійців, Марта з"явиться перед публікою в незвичайному для себе, але дуже провокаційному образі.

Топ-модель збирається перебратися до Німеччини до чоловіка, який в минулому сезоні став кращим бомбардиром бундесліги. Своєю відвертою фотосесією вона справила непогане враження. Немає ніяких сумнівів, що Марта матиме успіх. До того ж, це додасть популярності її кавалерові, який на чемпіонаті Європи, що закінчився недавно, не забив жодного м"яча, а "Скудра адзурра" програла в чвертьфіналі, поступившись в серії післяматчевих пенальті майбутнім чемпіонам – іспанцям.

Зараз пара відпочиває на острові Ельба. У їх відносинах все майже ідеально, і вони навіть подумують про дітей, повідомляє Газета.Ру.

ФОТО: maximonline.de
Зараз ви читаєте новину «Подруга - супермодель Луки Тоні знялася для німецької версії MAXIM (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі