вівторок, 02 листопада 2010 11:41

Подруга Джорджа Клуні скупалася в відвертому бікіні (ФОТО)

 

Голлівудський актор Джордж Клуні провів вихідні в компанії своєї нареченої, італійської моделі Елізабетти Каналіс. Пара відпочивала в Мексиці. На пляжі модель з'явилася в запаморочливому бікіні, продемонструвавши свої форми.

Кажуть, що скоро актор розпрощається зі своїм статусом  вільного чоловіка, хоча раніше Клуні неодноразово говорив, що не збирається зв'язувати себе шлюбними узами, оскільки не хоче більше розчаровувати жінок, очевидно, нині все змінилося.

Місяць тому Клуні спеціально вирушив на Сардинію, а саме, в містечко Трезнурагес, де Елізабетта провела дитинство, щоб познайомитись з батьками нареченої. На честь його приїзду дядько моделі влаштував сімейний ланч, а потім вся компанія повечеряла в ресторані.

Напередодні від'їзду актора сусіди сімейства Каналіс натякнули Клуні, що пора б зробити крок у відповідь. Клуні зробив вигляд, що нічого не зрозумів, але Елізабетта розуміюче заусміхалася.

Відзначимо, дівчина Клуні потрапила на обкладинку німецького видання популярного чоловічого журналу FHM , вдягнута лише у спокусливу чорну нижню білизну.

"Экспресс-газета"

Зараз ви читаєте новину «Подруга Джорджа Клуні скупалася в відвертому бікіні (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі