понеділок, 03 серпня 2009 17:20

Подкопаєва ощасливила Нагорного

Подкопаєва ощасливила Нагорного

На своє 40-річчя бізнесмен Тимофій Нагорний отримав несподіваний подарунок від колишньої дружини - можливість провести цілий день з дітьми.

Нагадаємо, подружжя розлучилося напередодні свята Хрещення, на даний момент син Вадим і дочка Кароліна живуть з Лілією. Так склалося, що через постійне нерозуміння і взаємні звинувачення Тимофій рідко бачився з дітьми, мало того екс-дружина робила все можливе, щоб обмежити контакт батька з близькими людьми.

Але цього дня, вочевидь, на Лілію спустилось якесь прозріння і вона з радістю запропонувала Тимофію провести час з малюками.

- Ніякої охорони не було тільки мої діти, я і моя золота теща Людмила Володимирівна. Дуже вдячний Лілі за такий подарунок. Я не міг в це повірити, - розповідає Нагорний.

Тимофій також зізнався, що Ліля, як не дивно, привітала його зі святом, крім того, викликалася самостійно привезти Вадима і Кароліну до призначеного місця.

Щасливий тато посидів з дітворою в кафе, а після того, як діти наїлись солодощів, щасливе сімейство відправилося за обновками.

За матеріалами E-motion.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Подкопаєва ощасливила Нагорного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі