неділя, 31 січня 2010 12:29

Подкопаєва намагалась повернути Нагорного

Олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики і світська левиця Лілія Подкопаєва робила все для того, щоб зберегти свій шлюб з колишнім чоловіком Тимофієм Нагорним.

Про це вона розповіла телеведучій Юлії Литвиненко в ефірі передачі "Поза очі" на телеканалі Інтер.

"Робила, намагалась, хотіла, пропонувала тайм-аут. Але хтось рубанув, спалив мости. Було дуже боляче, бо наплювали в криницю, з якої потім довелося б пити", - сказала Подкопаєва.

За її словами, рішення про розлучення складне для будь-якої людини, якою б вона сильною не була.

"Але воно було прийняте. Далі події розвивались не за моїм сценарієм. Ніхто його не писав. Хотілося б, щоб було по-іншому. Можливо, це моя поразка, але без цього не було б злетів і перемог", - зазначила спортсменка.

Подкопаєва підкреслила, що ця людина завжди буде батьком її дітей. Вона вдячна йому за уроки, які дав. Проте їхні відносини дійшли до моменту, коли зрозуміли, що не підходять один одному. У неї також немає необхідності бачитись з Тимофієм.

"Але коли він хоче побачити дітей, то я завжди їх привожу. Час покаже, як він буде себе проявляти і яким буде батьком. Діти нічого не відчули і не задають жодних запитань, тому що Тимофій часто їздив кудись. Не завжди бачили тата вдома", - розповіла світська левиця.

За словами зірки, після розлучення у неї з"явилась упевненість у собі.

"Все ж було на плечах Тимофія. Зараз я змагаюсь сама з собою і щось доводжу. Спочатку було дуже тяжко", - поділилась Подкопаєва.

На запитання, чи могли стати причиною сварок ревнощі зі сторони Нагорного, Подкопаєва наголосила, що не давала йому жодних приводів для цього.

"Я такого за собою не помічала. Проте я люблю спілкуватись, є багато чоловіків-друзів. Але якщо вибрала того єдиного, то ні з ким і ніколи собі нічого не дозволю", - додала вона.

Фото: газета Сегодня, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Подкопаєва намагалась повернути Нагорного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі