пʼятниця, 02 жовтня 2015 13:31

Початок всеукраїнського туру шокував Олю Полякову
13

Фото: Прес-служба

Всеукраїнський тур Супербілявки Олі Полякової почався з неймовірних аншлагів

Перший масштабний всеукраїнський тур Олі Полякової в режимі нон-стоп почався лише 28 вересня, а Супербілявка вже шокована. У Сумах, Полтаві та Кременчуці побачити нове незабутнє шоу артистки "Шльопали Шльопки" зібралися так багато людей, що менеджерам довелося в найкоротші терміни вирішувати проблему з додатковими місцями.

"Перший тур - це як шлюб для дівчини, - ділиться враженнями артистка. - Так, я й раніше давала концерти, але все це було несерйозно! А ось зараз у мене все офіційно, тому відчуваю себе, як наречена в білій сукні: хочеться втекти в куточок і ревіти в поділ, як дура щаслива. І ще хочеться, щоб всі подруги дитинства заздрили, ні у кого такого немає!", - посміхається Супербілявка.

Як і на попередніх концертах, серед розпаленілої публіки було дуже багато дітей, які співали і танцювали разом з артисткою. А чоловікам у залі дісталася окрема порція уваги від Олі: на кожному концерті Супербілявка "чистить" своїх шанувальників, дістаючи з їхніх кишень долари, чим викликає справжній фурор у залі.

Як пізніше зізналася сама Оля Полякова, від такого теплого прийому вона в неймовірному захваті:

"Суми, Полтава, Кременчук, спасибі! Це мій перший всеукраїнський тур з такими аншлагами. Я в приємному шоці і передчутті наступних концертів. А попереду ще 15 міст. Приходьте! "Відшльопаю " всіх по повній програмі!", - обіцяє Супербілявка.

Нагадаємо, всеукраїнський тур Олі Полякової охопить 18 міст нашої країни і завершиться першим сольним концертом в Києві 4 грудня, для якого артистка готує масу сюрпризів. Один з них - новий альбом-біографія, до якого увійдуть пісні, що наочно демонструють, як змінювалася Оля Полякова за час своєї творчості.

Зараз ви читаєте новину «Початок всеукраїнського туру шокував Олю Полякову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі