середа, 24 квітня 2019 01:35

Плюються і не миються: зірки зізнаються в своїх огидних звичках
17

Не всі зірки такі ідеальні, як ми звикли вважати. Адже те, що ми бачимо - це красива картинка в телевізорі, красивий наряд і багато макіяжу. Але зірки – персони публічні, тому змушені приховувати від громадськості багато чого, в тому числі і свої шкідливі звички.

Бред Пітт.  Хоча він знаходиться в списку найбільш відомих в Голлівуді людей, Бред Пітт далекий від досконалості.  "Я постійно колупаю ніс і вуха. Я знаю, що це огидно, але я просто не можу зупинитися," - розповів він.
Джессіка Сімпсон. За своєю білосніжною посмішкою співачка Джессіка Сімпсон ховає досить брудний секрет: вона чистить зуби тільки три рази на тиждень.  В одному з інтерв'ю вона зізналася, що щойно почищені зуби здаються їй занадто "слизькими", і вона вважає за краще протирати зуби своєї футболкою замість зубної щітки.
Меган Фокс вважається однією з найбільш спокусливих красунь, але її звички не такі привабливі.  Актриса всюди залишає свій брудний одяг і часто забуває змивати в туалеті.  В інтерв'ю актриса зізналася: "Друзі можуть мені сказати:" Меган, ти відклала личинку в моєму туалеті і не змила".
Актор Роберт Паттінсон не любить митися. В одному з інтерв'ю він розповів: "Доходить до того, що навіть я не виношу свій запах. Я не знаю, моя особиста гігієна вона настільки огидна".
Метью Макконахі.  Можливо, Метью заслужив Оскара, але навряд чи він отримає нагороду за особисту гігієну.  В інтерв'ю він зізнався: "Мені не подобається пахнути як хтось або щось. Якщо мій запах починає когось турбувати, я прийму душ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брітні Спірс випустили з психітрічної клінікі поїсти паску

Зараз ви читаєте новину «Плюються і не миються: зірки зізнаються в своїх огидних звичках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі