четвер, 17 липня 2008 10:20

Плющенко та Рудьковська готуються до весілля і мріють про дітей (ФОТО)

Роман відомого фігуриста Євгенія Плющенка та продюсера Діми Білана Яни Рудьковської стрімко розвивається. Закохані не коментували свої стосунки, поки у обох у розпалі були шлюборозлучні процеси.

Проте тепер Яна і Женя вільні, і погодилися розповісти КП про своє кохання та плани на майбутнє. Як стало відомо, весілля закохані зіграють в Петербурзі. Для сумісного життя вони купили заміський будинок, а друзі подарували їм весільну подорож.

Плющенко сказав про те, що вони з Яною вже мріють про дітей - хлопчика і дівчинку. Нагадаємо, що у Євгенія Плющенка є син від попереднього шлюбу, а у Рудьковської - двоє дітей від шлюбу з Віктором Батуріним.

Зараз закохані знаходяться в Естонії, де на катку в Тарту готуються до льодового шоу, що йтиме по одному з центральних каналів.

"Для шоу мені потрібно ще схуднути до 47 кілограмів. А я важу 50. Мій тренер говорить, ще три кілограми треба скинути для серйозної підтримки. Я в дитинстві дуже хотіла бути фігуристкою, навіть трішки займалася. Але мені тоді було 5 - 6 років", - говорить Рудьковська. Вони проводять по два тренування на день.

Поки невідомо, чи будуть Яна і Женя кататися разом на новому шоу. Як говорить Яна, він обов"язково буде на цьому проекті - сидіти в жюрі або програми вести. Рудьковська висловила надію, що вони зроблять два показові номери.

На питання, чи не буде Плющенко ревнувати, коли у Рудьковської з"явиться новий партнер по шоу, вона відповіла: "Мені здається, Женя не ревнивий, по-перше. А по-друге, ми стільки з ним разом пережили, що здається: ні, ревнувати не буде сто відсотків. Якщо навіть у нього була б партнерка інша, я б не ревнувала. Але я думаю, що він буде суворим, якщо опиниться в жюрі. Він мені точно не поставить високу оцінку. Це просто принципова його позиція", повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Плющенко та Рудьковська готуються до весілля і мріють про дітей (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі