понеділок, 18 листопада 2019 23:17

Племінниця Софії Ротару оголосила про заручини

  Справжнє ім'я співачки - Софія Хлябич. Її мати Лідія є сестрою Софії Ротару. Фото: instagram/sonyakayofficial
Справжнє ім'я співачки - Софія Хлябич. Її мати Лідія є сестрою Софії Ротару. Фото: instagram/sonyakayofficial

Племінниця Софії Ротару, співачка Sonya Kay нещодавно здивувала своїх шанувальників. У ранковому шоу вона розповіла про заручини. Також показала обручку на своїй сторінці в Instagram.

"Все сталося дуже швидко, ми зустрічалися п'ять місяців, а потім він зробив мені пропозицію, від якої я не змогла відмовитися. Пропозиція була прекрасною, дуже милою, сентиментальною і домашньою", - поділилася Соня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Молода наречена кинула Джонні Деппа

Поки співачка не розкриває імені свого обранця, але стало відомо, що наречений зовсім не пов'язаний зі світом шоу-бізнесу. Весілля заплановане на червень наступного року.

Переглянути цей допис в Instagram

Я сказала Так! 💍❤️ #sonyakay#music#saidyes#best#love#amazing#emotions#cool#happy#sweet#amazing#happy#сонякей#singer#beautiful#ukraine#sunshine#follow#dreams#sound

Допис, поширений Sonya Kay (@sonyakayofficial)

Раніше співачка випустила кліп на пісню "Ходимо", де вона разом зі знімальною командою влаштували екстремальний дорожній бойовик з перекриттям вулиць, супроводом патрульних машин і драйвовими перегонами.

Зараз ви читаєте новину «Племінниця Софії Ротару оголосила про заручини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі