середа, 22 вересня 2021 11:42

Пітт судиться з Джолі через розкішний маєток за $164 млн

Пітт судиться з Джолі через розкішний маєток за $164 млн
Бред Пітт подав позов до суду проти Анджеліни Джолі. Фото: people.com

Голлівудські зірки 45-річна Анджеліна Джолі та 57-річний Бред Пітт, які розійшлися 2016 року, досі судяться один з одним. Цього разу Пітт подав до суду на ексдружину через їхній маєток у Франції Chateau Miraval.

Вартість розкішного будинку становить $164 млн, пише ET.

Попри те, що зіркова пара вже не разом близько п'яти років, судова справа щодо опікунства над їхніми дітьми так і не вирішена до кінця. Тепер Пітт скаржиться, що Джолі хоче самостійно продати її частку спільної нерухомості, без узгодження з ексчоловіком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джолі заявила, що має докази домашнього насильства Бреда Пітта

На території маєтку є виноградники, які офіційно належать компанії Quimicum. Пітт мав 60% акцій цієї компанії, Джолі – 40%. 2013-го актор віддав Анджеліні свої 10% акцій, тож знаменитості стали володіти акціями порівну.

За законом, перед продажем Джолі має запропонувати свою частку Пітту. Якщо актор відмовиться, то вона може продати свої 50% будь-кому.

Американський актор Бред Пітт домігся спільної опіки над дітьми від ексдружини Анджеліни Джолі. Зіркова мати продовжує судові розгляди.

Зараз ви читаєте новину «Пітт судиться з Джолі через розкішний маєток за $164 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі