вівторок, 06 травня 2008 10:52

Піта Догерті достроково звільнили з в"язниці (ФОТО)

 
Лідер британської рок-групи Babyshambles Піт Догерті у вівторок, 6 травня, був достроково відпущений з лондонської в"язниці WormwoodScrubs.

За інформацією телеканалу, з призначеного судом 14-тижневого покарання 29-річний музикант провів за гратами лише 29 днів. Опинившись на волі, Догерті описав журналістам своє перебування у в"язниці як "безліч гангстерів і радіо "4"", а також продемонстрував свідоцтво про проходження під час ув"язнення тесту на наркотики.

Нагадаємо, що в жовтні що минулого року був бойфренд моделі Кейт Мосс отримав умовний термін за зберігання ряду наркотичних речовин. Проте в квітні 2008 року суд засудив музиканта до тюрми за порушення випробувального терміну, оскільки Догерті регулярно спізнювався або зовсім не приходив на зустрічі з представниками влади.

Через вердикт суду Догерті довелося відмінити сольний концерт в лондонському "Альберт-холлі" 26 квітня, проте виступ Babyshambles на фестивалі "Гластонбері" 27-29 червня, що знаходилося під загрозою зриву, все-таки відбудеться, повідомляє SkyNews.

Зараз ви читаєте новину «Піта Догерті достроково звільнили з в"язниці (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі