пʼятниця, 31 серпня 2012 16:54

Після смерті чоловіка Софія Ротару півроку ходила до нього на цвинтар

Після смерті чоловіка Софія Ротару півроку ходила до нього на цвинтар
Співачка хотіла піти зі сцени Фото: gazetavv.com

Софія Ротару виглядає добре заради своїх глядачів, повідомляє ТСН.

"Виглядати добре - це частина моєї професії. Бо я дуже люблю свого глядача, я його обожнюю і я зобов'язана завжди добре виглядати", - розповіла співачка в ефірі програми "Сніданок з 1+1".

Між тим Ротару відзначила, що її внучка Софія дуже схожа на неї.

"Весь час згадую маму мою, тому що Соня така ж як я, дуже експресивна, загалом дуже нагадує мене в дитинстві. Мені все сестри кажуть: "Соня - це ти". Вона дуже цілеспрямована, вчиться, співає, грає на фортепіано. У неї немає взагалі вільного часу", - поділилася артистка.

Також Ротару зізналася, що її син грає на гітарі.

"Коли він навчався в школі, улюблена група була "Kiss". Він її обожнював. У нього всі диски були. Якщо я їхала за кордон, він завжди мене просив: "Привези, якщо знайдеш новий якийсь диск їхній". Він дуже любив музику з дитинства, у нього чудовий слух", - зазначила Ротару.

Співачка зізналася, що саме син Руслан допоміг їй пережити смерть чоловіка Анатолія.

"Толік для мене був все - і режисером, і другом, і продюсером. Мені тільки треба було добре виглядати, почуватись добре і добре співати. Ось як він мені завжди казав: "Ти займайся тільки ось цим. Ти повинна вийти на сцену, там твоє місце". Тож, коли Толик пішов з життя, я вже думала, що без Толіка я не впораюся, тому що мати поруч такого друга, такого чоловіка, мені здається, що це велика рідкість", - підкреслила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Софія Ротару у молодості хотіла поправитись і пила пиво зі сметаною

За словами Ротару, їй було дуже складно пережити смерть чоловіка.

"Я півроку ходила на кладовище. Я сказала Руслану: "Все. Я на сцену більше не вийду". Це не передати словами. Це дуже складно. І напевно якби не Руслан, який завжди говорив: "Мамо, ти повинна знову вийти на сцену. Папа буде підтримувати, тато буде допомагати. На сцені всі пісні будеш присвячувати йому. Тобі набагато легше стане". Якраз завдяки підтримці Руслана і звичайно ж моїх глядачів я витримала", - розповіла артистка.

За її словами, вона часто уві сні бачить чоловіка Анатолія і свою матір.

"Прокидаюся і тільки про це думаю. Я дуже часто їх згадую. Цього року буде 10 років, як Толік пішов з життя і 15 років, як мама пішла з життя", - зазначила Ротару.

Зараз ви читаєте новину «Після смерті чоловіка Софія Ротару півроку ходила до нього на цвинтар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі