субота, 27 вересня 2008 12:59

Після пластичної операції Рената Литвинова кардинально змінила свій образ (ФОТО)

 
Заради зйомок у фільмі Романа Качанова "Псевдонім для героя" Рената Литвинова кардинально змінила свій образ, ставши пекучою брюнеткою і зробивши наколки на руках.

У новій картині актриса грає роль журналістки - мисливиці за сенсаціями. Роль Ренати у фільмі епізодична, і вона сама сприймає свою героїню як персонажа різко негативного.

"Щоб передати суть цієї пані, я навіть зробила собі татушки на обох руках, наділа темну перуку, - говорить Литвинова. - Але думаю, мені треба було показати героїню набагато гірше... Можна було зробити злу сатиру. А я, виходить, навіть зробила комплімент подібним дівчатам, адже перетворилася на таку жінку-вамп, якою всі захоплюються", повідомляє "Life.ru".

Відмовитися від участі в новому фільмі Рената не могла, оскільки, за її словами, Рома - її старий друг ще зі студентських років.

"Зйомки "Псевдоніма" пройшли відмінно, - заявила діва. - Але я у Качанова знімаюся тільки тому, що він мій однокурсник".

Зараз ви читаєте новину «Після пластичної операції Рената Литвинова кардинально змінила свій образ (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі