середа, 16 вересня 2020 11:25

Після перемоги над раком: ведуча Мазур приголомшила новим образом у фотосесії для глянцю
5

Телеведуча Алла Мазур сьогодні, 16 вересня, святкує 55-річчя. Вона змінила імідж і взяла участь у фотосесії для журналу Marie Claire. Ведуча опублікувала допис у Facebook і поділилася цікавими кадрами з фотосесії для глянцю.

"Я жива - і це найбільше досягнення року минулого. Постояла подумки на краю - і отримала ще більше внутрішньої свободи. Побачила себе нову - і відчула, що цією свободою можна поділитися і підтримати інших. Тих, хто зіткнувся з онкологією в час пандемії: такий собі особливий джек-пот. Але шанс одужати - є. І що раніше почати боротьбу, то вищий", - написала Мазур у Facebook.

Алла Мазур розповіла про боротьбу з раком
Фото: facebook.com/1plus1.AllaMazur
Алла Мазур розповіла про боротьбу з раком
Алла Мазур розповіла про боротьбу з раком
Алла Мазур розповіла про боротьбу з раком
Алла Мазур розповіла про боротьбу з раком

Зірка зазначила, що присвячує цей номер журналу тим, хто хоче навчитися сміливості.

"Мене надихала одна глядачка, яка написала: "Ваша робота в ефірі доводить нам, що перемогти - можна". Тепер хочу переконати, що і візуальних наслідків цієї боротьби особливо боятися не варто. Бо головне - очистити організм. А волосся - відросте. І життя підкине новий образ, який може виявитися несподівано симпатичним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діалог і зворотній зв'язок від вчителя: Мазур пропонує вдосконалити дистанційне навчання, підключивши бізнес

У цьому номері Marie Claire - моє послання тим, хто вчиться сміливості: приймати себе - і любити себе - і в біді, і в радості. Хто наважується змінити життя після онкології. Йде вчитися танцям. Йде на йогу. Починає медитувати. Наповнює себе любов'ю. Бо тільки так зможемо поділитися нею з іншими", - розповіла в дописі ведуча.

Зараз ви читаєте новину «Після перемоги над раком: ведуча Мазур приголомшила новим образом у фотосесії для глянцю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі