пʼятниця, 19 липня 2019 16:02

"Підіймав руку на сина" - Сергій Притула розповів про побої та розплакався на камеру

"Підіймав руку на сина" - Сергій Притула розповів про побої та розплакався на камеру
Сергій Притула дав відверте інтерв'ю Маші Єфросиніній. Фото: glamurchik.tochka.net

Український телеведучий Сергій Притула, який балотується до Верховної Ради, зізнався, що раніше бив сина від першого шлюбу 11-річного Дмитра.

Про батьківські помилки чоловік розповів в інтерв'ю Маші Єфросиніній, яке з'явилось на YouTube.

Тепер у Притули з сином теплі стосунки, але так було не завжди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не в ту партію вступив" - Притула поділився знімками з лікарні після операції

"Коли Дмитро був у молодших класах, я наробив багато помилок. Занадто багато від нього хотів. Щоб він був ідеальним бійцем, ідеальним сином. Я підіймав руку на малого, доки мені не вправили мізки", - зізнався Притула.

За словами ведучого, його дружина Катя стала палочкою-виручалочкою у його стосунках із сином. Жінка завжди заспокоювала Сергія та Дмитра, вчила з хлопчиком уроки та робила все, щоб зберегти спокій в домі.

"Зараз у мене немає претензій до сина, навіть якщо він раптом не виправдав мої сподівання", - прокоментував телеведучий.

Притула розповів, що на початкове ставлення до сина дали відбиток його власні взаємини з батьком. У дитинстві на чоловіка часто підіймали руку.

"Мене били, як співав Кузьма, руками, ногами, залізною трубою. Одного разу мій батько сильно мене побив, тому що я образив маму. Я справді тоді хотів зробити їй боляче", - телеведучий не зміг стримати емоцій та розплакався перед камерою.

Нещодавно Сергій Притула рекомендував Святославу Вакарчуку взяти до свого списку бойового офіцера Романа Костенка. Також внести по мажоритарному округу "хорошого бюрократа" Максима Черкашина.

Зараз ви читаєте новину «"Підіймав руку на сина" - Сергій Притула розповів про побої та розплакався на камеру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі