середа, 14 травня 2008 20:20

Періс Хілтон знову влаштувала в Москві скандал (ФОТО)

 
Москва не встигає скучити по "блондинці в шоколаді" Хілтон - місяця не пройшло з моменту її попереднього візиту на церемонію вручення кінонагород MTV. І ось Періс знову прилетіла до Росії - цього разу з діловим візитом.

Нещодавно "золота дівчинка" випустила нові духи під назвою "CanCan". І відразу після презентації в Лос-Анджелесі відправилася до Москви. На цей раз дівчина змогла захопити до Росії свого нареченого - музиканта групи GoodCharlotte Бенджі Меддена.

Вдень Періс представила свої духи в косметичному магазині, а увечері її чекали на прийомі в WallStreetPub.

На зустріч з Періс запросили актрису МХТ, дочку Сергія Юрського Дарину з чоловіком, актрис Інну Степанову і Аліку Смєхову. І, звичайно, юну модельершу Кіру Пластініну. Цю дамську компанію розбавив шоумен Андрій Малахов.

Правда, половина гостей так і не дочекалася приходу Періс. Дівчину чекали до восьми годин, але і по закінченню двох годин її в закладі не спостерігалося. В цей час вона просто сиділа в готелі, і, як то кажуть, випивала зі своїм бойфрендом. І ніяк не могла знайти сил, щоб прибути на захід, присутність на якому була у неї в контракті.

Менеджери зірки рвали і метали, обзиваючи відсутню Періс різними словами.

Лише на початку одинадцятої до дверей клубу під"їхав розкішний лімузин, який і привіз панночку з бойфрендом. Періс пройшлася по залу, помахала ручкою, тримаючись за свого нареченого. А потім пройшла в закриту залу, де повечеряла зі своїм менеджентом і віп-гостямі. Після чого, посилаючись на втому, відправилася в готель, повідомляє КП.

Зараз ви читаєте новину «Періс Хілтон знову влаштувала в Москві скандал (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі