середа, 13 серпня 2008 17:34

Періс Хілтон оригінально вдяглася на вечірку Playboy (ФОТО)

Скандальна спадкоємиця готелів Hilton, а також сама відома і безтурботна тусовщиця Америки відірвалася на щорічному святі в особняку Playboy, пише TheSun.

Не секрет, що вечірка "Нічна мрія всередині літа", організована господарем Playboy Х"ю Хефнером, - найважливіший світський захід для каліфорнійських селебріті. І щоб опинитися на висоті серед колег і пишногрудих улюбленок Х"ю, блондинка Періс відростила собі волосся до пояса, так що стала схожа на Барбі в повний ріст.

Проте, надягнувши еротичний рожевий пенюарчик і підкреслено сексуальну рожеву білизну, Хілтон несподівано злилася з натовпом напівголих "зайчиків". Непоміченою дівчині залишалося тільки танцювати зі своїм справді стійким бойфрендом Бенджі Мадденом.

Варто відзначити, що, на відміну від моделей Playboy, Періс веде активне життя. До своїх 27 років вона вже встигла засвітитися в реаліті-шоу і створити свою власну телепрограму, випустити духи, колекцію жіночого взуття, сумочок і прикрас для волосся, знятися в трьох фільмах і навіть вступити в політичну боротьбу.

Тепер же честолюбна "блондинка в шоколаді" виявила бажання врятувати світ. Причому як в прямому, так і у переносному розумінні - найближчим часом Періс стане героїнею комікса і мультфільму. Можливо, це буде найневдаліший супергерой в історії, проте легендарний майстер коміксів Стен Лі, відомий як автор "Людини-павука" і "Фантастичної четвірки", вирішив створити нову героїню - "Супердівчину", прототипом якої і стане знаменита блондинка.

Всі деталі, що стосуються сюжету і характеру своєї героїні, дівчина ретельно приховує, і говорить лише, що її мультяшний прототип дуже любить ставати невидимкою - "це дуже забавно".

Зараз ви читаєте новину «Періс Хілтон оригінально вдяглася на вечірку Playboy (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі