четвер, 17 лютого 2022 08:10

Періс Гілтон виповнюється 41: найпікантніші знімки зіркової білявки
12

Американська світська левиця Періс Гілтон 17 лютого відзначає 41-річчя. Вона спробувала себе як дизайнерка, акторка, модель, співачка, підприємиця і письменниця.

Gazeta.ua не лише зібрала найвідвертіші кадри із соцмереж іменинниці, а й розповідає, яку фразу Гілтон зробила торговою маркою і яку машину програла якось в карти.

1. Зірка має правило: не вдягати одну і ту ж річ двічі. Про це розповідала в одному з інтерв'ю. Натомість вона віддає одяг на благодійність: її речі продають з аукціону, щоб допомогти хворим розсіяним склерозом, раком молочної залози та СНІДом. А сукні, які вважає особливими, зберігає для майбутньої доньки.

2. Мати Періс, Кеті Гілтон, навчалася в одному класі з американським артистом Майклом Джексоном. Вони були найкращими друзями до кінця життя.

3. Один із днів народжень модель відзначила одразу п'ятьма вечірками. Зірка організувала святкові заходи у Нью-Йорку, Лас-Вегасі, Лондоні, Лос-Анджелесі й Токіо.

4. Найчастіше Гілтон вимовляє фразу "That's hot", що в перекладі з англійської означає "Це гаряче". 2004 року вона зробила це висловлювання торговою маркою.

5. Світська левиця мала романи з багатьма знаменитими чоловіками. Серед них - голлівудський актор Леонардо Ді Капріо і теперішній чоловік канадської співачки Авріл Лавінь - музикант Дерик Віблі. Та в листопаді 2021 року Гілтон відгуляла одне з найрозкішніших весіль року. Зірка вийшла заміж за бізнесмена Картера Реума. Церемонія відбулася у приватному маєтку в Лос-Анджелесі, а весілля гуляли протягом трьох днів.

Американська світська левиця Періс Гілтон 17 лютого відзначає 41-річчя
Фото: instagram.com/parishilton
Американська світська левиця Періс Гілтон 17 лютого відзначає 41-річчя
Американська світська левиця Періс Гілтон 17 лютого відзначає 41-річчя
Американська світська левиця Періс Гілтон 17 лютого відзначає 41-річчя
Американська світська левиця Періс Гілтон 17 лютого відзначає 41-річчя

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дженніфер Еністон святкує 53-річчя: 10 найвідвертіших знімків і фактів з життя кінозірки

6. Модель також відома і скандальними витівками. Її неодноразово штрафували за нетверезе керування транспортом. З цієї ж причини 2007 року Гілтон провела за ґратами 23 дні.

У вересні 2010 року світську левицю затримали в Японії. Відтоді їй не дозволено відвідувати країну. Як повідомляли західні таблоїди, причиною стало те, що в неї виявили кокаїн.

Згодом її дід, власник імперії Hilton, Баррон Гілтон позбавив онуку спадщини в розмірі $60 млн, коли дізнався про її увʼязнення.

7. А ще Періс - дуже азартна. Якось вона програла в карти авто люкс-класу Bentley вартістю $175 тис.

Періс Гілтон та її обранець-бізнесмен Картер Реум після розкішного весілля вирушили в медовий місяць. Першою зупинкою навколосвітнього туру став острів Бора-Бора.

Бізнесвумен із коханим плавали зі скатами в Тихому океані. Гілтон купалася в чорному гідрокостюмі, прикрашеному намистом, від бренду Cynthia Rowley.

Зараз ви читаєте новину «Періс Гілтон виповнюється 41: найпікантніші знімки зіркової білявки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі