неділя, 29 серпня 2010 11:06

Періс Хілтон через кокаїн може не прилетіти до України

Періс Хілтон через кокаїн може не прилетіти до України

Увечері в п'ятницю, 27 серпня, поліція Лас-Вегаса заарештувала Періс Хілтон за зберігання кокаїну.

Поліцейські відчули запах марихуани, який тягнувся за однією з машин, і зупинили автомобіль. За кермом знаходився чоловік, ім'я якого не повідомляється. Поліція встановила, що марихуана належала саме йому.

На пасажирському місці в автомобілі знаходилася Хілтон. У розмові з нею з'ясувалося, що у неї є з собою кокаїн. Хілтон була доставлена в дільницю, але її відпустили о пів на третю ночі в суботу, узявши з неї зобов'язання з'явитися в суді. Грошової застави Періс не вносила.

Як писала раніше Gazeta.ua, Періс Хілтон 3 вересня має прилетіти до Києва. Її запросили до складу журі конкурсу краси "Міс Україна 2010".

Зазначимо, що у спадкоємиці готельної імперії не вперше виникають проблеми із законом. На початку липня 2010 року вона була арештована в Нідерландах за підозрою в зберіганні марихуани.

У 2007 році вона навіть отримала термін за керування автомобілем в стані алкогольного сп'яніння. Хілтон повинна була провести під вартою близько півтора місяця. Проте її відпустили через 23 дні - після того, як вона заявила, що переоцінила своє життя і має намір позбутися шкідливих звичок.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Періс Хілтон через кокаїн може не прилетіти до України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі