субота, 01 серпня 2020 10:17

Періс Гілтон показала пристрасне відео з коханим

Періс Гілтон показала пристрасне відео з коханим
Спадкоємиця мережі готелів Періс Гілтон відсвяткувала річницю стосунків з коханим - бізнесменом та письменником Картером Руемом. Фото: instagram.com/parishilton

Американська зірка та спадкоємиця мережі готелів Періс Гілтон відсвяткувала річницю стосунків з коханим Картером Руемом. Він – американський письменник та бізнесмен.

Гілтон у Instagram виклала кілька відео, яким дала підписникам зрозуміти, що їхні стосунки розпочались ще у липні торік. На першому відеоролику жінка пристрасно цілує свого обранця та присвячує йому зворушливі слова у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У чорних ботфордах та діамантовому кольє: Періс Гілтон показала сексуальний лук

"З ювілеєм, кохання моє! З того моменту, як ти увійшов в моє життя, ти змінив його у всіх сенсах. Кожен день з тобою був благословенням. Ти показав мені, що таке справжнє кохання. Спасибі за всі неймовірні спогади, пізні вечори сміху і ранкові поцілунки. Спасибі за те, що змусив мене почуватися в безпеці, тримав мою руку в цьому житті і доводив, що хороші люди все ще існують. В тобі я знайшла кохання всього мого життя, мою другу половинку, мого партнера і мого найкращого друга. Спасибі, що зробив мене найщасливішою дівчиною в світі! Я така схвильована за наше майбутнє разом! Я кохаю тебе і кохатиму вічно" – написала Періс Гілтон.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Paris Hilton (@parishilton)

В інших відео Періс показала кадри з їхнього роману. Відеоролики загалом подивились вже близько 4 млн разів, а в коментарях підписники залишили тисячі привітань.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Paris Hilton (@parishilton)

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Paris Hilton (@parishilton)

Стосунки з Картером Руемом Гілтон закрутила після розриву та скасування весілля з актором Крісом Зілкою, що має українське коріння. Про роман Хілтон та Руема стало відомо на початку цього року. Пара вперше з'явилась разом на на вечірці після Золотого глобуса 2020.

Зараз ви читаєте новину «Періс Гілтон показала пристрасне відео з коханим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі